20190717

Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν.........Και γιατι οχι και της γερασμενες ψυχες 

Κάποιοι επιλέγουν την μοναξιά..Δεν το επιλέγουν τυχαία.Κάτι τους οδήγησε εκεί.Και ξέρω τι είναι αυτό,το έχω νοιώσει κιόλας,και εσύ ξέρεις τι είναι αυτό το κάτι..και το ‘χεις νοιώσει. — στην τοποθεσία Μοναξια γεφυρα.

Aγαπητή ζωή... όταν είπα ότι τα πράγματα δεν γίνεται να πάνε χειρότερα... ήταν απλώς ένα παράπονο! Όχι πρόκληση για να την πάρεις προσωπικά.

Από την αρχή της ζωής μας κάνουμε όνειρα για έναν ιδανικό κόσμο, για μεγάλες συγκινήσεις και μοναδικά επιτεύγματα. Όλα αυτά συνήθως δεν χωράν στα στενά όρια της προσωπικής μας ζωής. Αυτό όμως είναι που προσδίδει στα όνειρα τη μοναδική τους αξία. Γιατί τα όνειρα είναι αυτά που ξεπερνούν τη σύντομη ζωή μας και διατρέχουν την αιωνιότητα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η ζωή που ζούμε δεν έχει αξία. Η φαντασία και η πραγματικότητα είναι έννοιες που πορεύονται μαζί και η σύζευξή τους κάνει αυτό που ουσιαστικά είμαστε. Και αυτό που είμαστε ο καθένας και η κάθε μια είναι το μικρό κύτταρο που συνθέτει την ανθρωπότητα. Στη ζωή μας σημασία έχουν οι άνθρωποι. Αυτοί που είναι δίπλα μας, αυτοί που αγαπάμε και μας αγαπούν, αυτοί που μας κρατούν το χέρι, μας αγγίζουν ή μας προσπερνούν. Αυτοί που ζουν μαζί μας, που έζησαν πριν από εμάς και που θα ζούνε όταν εμείς θα έχουμε φύγει. Εκείνοι που θα ζήσουν στον πραγματικό κόσμο των ονείρων μας. Και εμείς…







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου